Garanti

Vår Garanti - Din Trygghet

Christiania Totalentreprenør som ansvarlig entreprenør overleverer alle utførte oppdrag med garanti. Vi lever av fornøyde kunder og er stolte av arbeidet som utføres – det er derfor viktig for oss å overlevere et godt stykke håndverk som holder i lang tid. Vi er kun tilknyttet bransjens mest kompetente partnere og stiller høye krav til våre medarbeidere. Der hvor vi ikke selv kan levere, har vi alltid en god samarbeidspartner tilgjengelig for utføring av prosjekt. Alle med nødvendige godkjenninger og erfaring. Vi benytter også kun det mest kvalitative innen byggematerialer i alle våre prosjekter. Dette samlet med alle våre sertifiseringer som entreprenør, gir deg som kunde garanti på tre områder – som du finner her på denne siden under informasjons-boksene.

Utført arbeide

Alle prosjekter utført av oss leveres med garanti for utført etter beste fagutførelse og etter gjeldende forskrifter.

Holdbarhetsgaranti

Alt arbeid vi utfører som ansvarlig entreprenør får en vedlikeholdsfri holdbarhetsdato definert i kontrakt. Skulle ikke leveransen overholde de frister som er satt, vil vi måtte utbedre eller stå økonomisk ansvarlige.

Produktgaranti

Alle produkter og materialer benyttet i våre prosjekter leveres fra produsent med holdbarhetsgaranti. Samtidig som vi som ansvarlig entreprenør kvalitetssikrer garantien med riktig utført arbeid.