Christiania Totalentreprenør AS

Om Christiania Totalentreprenør

Vår historie starter allerede tilbake til 2012, hvor  selskapet ble etablert under navnet Kodar Nordic AS. Siden den gang har vi vokst av oss “barnesykdommene” og blitt til en solid totalentreprenør med mange dyktige ansatte, enda flere fornøyde kunder og dyktige underleverandørene.

Selskapet endret navn til Christiania Totalentreprenør AS i forbindelse med 10 års jubileum i 2022 – og har fått en helt ny profil utad, som står i stil med våre mål og verdier. Innad er vi fortsatt den samme trygge og erfarne aktøren som leverer topp kvalitet innen bygg, fasade, isolering, dører vinduer, mur, puss, bad og tak!

Misjon

Vår misjon er klar og tydelig; Christiania Totalentreprenør skal levere kvalitetsarbeid innen våre fagfelt og alltid kunne stå inne for de prosjekter vi overleverer – med garanti, stolthet og hjerte for faget.

Visjon

Vår visjon for den kommende tiden vil være å styrke videre den nye merkevaren vår Christiania Totalentreprenør – ved å skape positive opplevelser for enda flere kunder i fremtiden, samt å utvide staben med enda flere kompetente mestere og dyktige ansatte, slik at vi er i stand til å takle den økende oppdragsmengden.

01. Befaring

Vi kommer på en hyggelig og uforpliktende befaring på ditt prosjekt.

02. Planlegging

Våre prosjektledere planlegger arbeidet og presenterer en fremdriftsplan og et kostnadsoverslag.

03. Utførelse

Etter kontraktsinngåelse, vil våre fagfolk utføre arbeidet til avtalt tid og til avtalt pris.

04. Kvalitetssjekk

Etter arbeidet er fullført fra våres side, vil våre mestere og prosjektledere kvalitetskontrollere arbeidet og overlevere prosjektet med garanti.